El pacient formenterer ingressat a l’UCI ha set desintubat i evoluciona favorablement

105

L’home de 43 anys va ser traslladat el passat 26 de març en helicòpter a Can Misses des de l’Hospital de Formentera i va ser intubat, en estat greu i diagnosticat de positiu en Coronavirus. Després de quinze dies a la Unitat de Cures Intensives i intubat, avui ha pogut prescindir de la respiració artificial, gràcies a la seva bona resposta. El seu pronóstic és estable i evoluciona favorablement.
Avui han set extubats 4 pacients més a Can Misses.
Donat d’alta l’únic pacient de Coronavirus de Formentera atès per la UVAC
Bones notícies, un dels tres diagnosticats amb Coronavirus de Formentera, ha rebut l’alta mèdica avui, després que el passat 29 de març dones positiu en el test del Covid-19 i hagi passat aquests dies confinat a casa seva amb l’atenció de la Unitat Mòbil d’Atenció al Coronavirus, amb símptomes lleus.
L’home de 43 anys que continua ingressat a l’UCI de Can Misses està estable dins de la gravetat i la dona de 79 anys, diagnosticada el passat 4 d’abril, segueix ingressada a Medicina Interna de l’Hospital d’Eivissa i millora gradualment.
El Virus decau a les Pitiüses
Cap positiu en les darreres 24 hores i un sol cas detectat en les ultimes 72 hores fan creure que els efectes del virus van decaient a Formentera i Eivissa.
En les darreres hores ha mort un home de 88 anys, afectat de diverses patologies i que estava ingressat a Ca Na Majora. 9 altes definitives de l’UVAC (1 d’elles és la de Formentera). 1 nova alta a l’edifici de Medicina Interna d’Eivissa. 9 professionals menys en vigilància i 10 casos actius menys que ahir.
Gairebé la meitat dels positius detectats ja s’han curat
A les Illes Balears hi ha
 654 casos positius actius de SARS-CoV-2, d’acord amb les dades del Ministeri de Sanitat, és a dir, 9 menys que ahir. D’altra banda, 737 persones s’han curat, la qual cosa implica 41 més que la darrera jornada, i la xifra ja s’acosta al 50% del total de 1.488 contagis que s’han detectat d’ençà que va començar l’epidèmia.

Així mateix, s’han registrat 8 defuncions i el total acumulat és de 97 morts. Fins ara, s’han registrat 1.488 casos acumulats, 40 més que ahir, la qual cosa representa un increment del 2,8 %.

Quant a la situació en els hospitals, a Mallorca hi ha 403 persones hospitalitzades, 73 de les quals es troben en unitats de cures intensives. La resta de persones, 648, reben atenció per part de les unitats d’atenció al coronavirus.

A Menorca, hi ha 18 persones hospitalitzades (8 a l’UCI). També hi ha 33 persones en seguiment per part de les UVAC.