El ple de Formentera podria donar demà continuïtat als quioscos amb els antics propietaris

531
Vista aèria del Quiosc de la Franja

El Consell de Formentera ha convocat per demà un ple extraordinari per debatre la proposta de Sa Unió de Formentera per a prorrogar les autoritzacions als mateixos concessionaris que fins a l’any passat gestionaven els serveis de platja, entre ells els quioscos. Això mateix han demanat també la Petita i Mitjana Empresa de Formentera, l’Associació Hotelera i els propis anteriors concessionaris que ja ho van proposar l’any passat.
En aquest sentit, el Consell ha demanat un informe jurídic per explorar totes les vies possibles per poder garantir la posada en marxa dels quioscos, mentre es resol el procés que ha de decidir els nous adjudicataris, tenint en compte el gran nombre d’al·legacions presentades i dos contenciosos administratius als tribunals que retardaran molt la decisió final.
Segons fonts consultades per Formentera Ràdio, la pròrroga no seria possible, ja que les concessions han caducat, però si hauria la possibilitat de donar continuïtat al servei, fins que els nous adjudicataris siguin propietaris de la concessió.
Demà dimecres el programa Bona Nit Pitiüses de sa TEF TV (22:00 h), comptarà com a convidat amb el conseller de medi ambient de Formentera, Antoni Tur i al temps de debat hi haurà membres de Sa Unió, Socialistes de Formentera i Gent per Formentera.

Participa a la nostra enquesta:

ENQUESTA: Creus que s'hauria de buscar la fórmula legal per a prorrogar les concessions dels quioscos fins que es coneguin els nous concessionaris?

Loading ... Loading ...