El ple rebutja l’informe de Sa Unió per “indocumentat” i la setmana vinent podrà decidir si la “continuïtat” dels quioscos és viable legalment

578

El Consell de Formentera decidirà la pròxima setmana si pot permetre “donar continuïtat” a les concessions de serveis de platja, entre ells els quioscos aquest estiu en mans dels anteriors adjudicataris i tenint en compte que els nous adjudicataris no es poden conèixer encara.
La presidenta del Consell, Ana Juan ha manifestat que “l’administració no pot posar en risc als concessionaris, als explotadors i a la mateixa administració i per això necessitem els informes jurídics que avalin que l’opció de donar continuïtat és viable i l’informe que ha presentat Sa Unió és deficitari”.
La voluntat de l’equip de govern és la de fer tot el que la legalitat permeti perquè els antics concessionaris puguin oferir el servei tan aviat com es pugui, en aquest sentit, Ana Juan ha dit que “a principis de la pròxima setmana disposarem de l’informe de la Universitat de les Illes Balears i els informes dels tècnics propis estaran abans, amb el que, en uns dies podrem prendre una decisió amb els avals que toquen”.

Antoni Tur, conseller de medi ambient

Per la seva banda Sa Unió que ha vist transaccionada la seva proposta a l’espera de més informes, ha manifestat en veu de Llorenç Córdoba que “els polítics estem per prendre decisions i els polítics que ens estan governant estan per donar problemes als tècnics que va sobrecarregats de feina per les seves errades”.
Córdoba ha continuat dient que “l’equip de govern s’està negant a prorrogar les concessions des del passat mes de març i ja estem en plena temporada turística. No hi ha voluntat política de fer res”.