El SD Formentera fitxa al lateral esquerre Arribas

24

Víctor Manuel Arribas Collado és natural d’un poble de Conca i té 23 anys, arriba procedent del Puertollano de tercera divisió.
El jove defensa es va formar a les categories inferiors de l’Albacete Balompié fins arribar a l’equip de Tercera Divisió (de 2015 a 2017). Una categoria on, posteriorment, també ha vestit les samarretes de diversos equips:

2017-2018. CD Guadalajara. Tercera Divisió. Grup XVIII
2018-2019. Silla CF. Tercera Divisió. Grup VI (Fins a la jornada 10)
2018-2019. CS Puertollano CF. Tercera Divisió. Grup XVIII (A partir de la jornada 11)
Ara, la pròxima destinació de Víctor és Formentera on hi arriba amb moltes ganes de fer un bon paper. Segons explica Samuel San José, Director Esportiu del club: “És un defensa jove amb fam de futbol i vol venir a Formentera per a fer un salt de qualitat a la seva carrera esportiva. És un jugador de banda ràpid i amb molta potència. A pesar de ser un defensa, té molta facilitat per sumar-se a l’atac i ofereix molta versatilitat a l’equip que dirigirà Ivan Gómez Roa. Estem segurs que serà un jugador que agradarà a l’afició”

Està previst que Víctor Manuel Arribas desembarqui a Formentera el pròxim diumenge 21 de juliol i s’incorpori als entrenaments el dilluns següent.