El solitari gol de Moha permet continuar somiant

37

Victòria molt treballada dels roigs i negres davant del campió de la tercera asturiana per 1 a 0 al Municipal de Sant Francesc.

La tornada de la segona ronda a Villaviciosa serà diumenge i no serà mica fàcil amb un equip que no havia perdut cap partit en tota la lliga.
El partit de Formentera va començar amb tots dos equips mostra’n-se molt de respecte, però a poc a poc els d’Ivan Gómez van anar guanyant brill i dominant davant d’un Lealtad molt ben plantat.
Javi Boix i Colau ho intentaven pels laterals i en els darrers quinze minuts de la primera part, el Lealtad es va dedicar a defendre amb molta solvència.
Només començar la segona una espectacular jugada de Moha per l’esquerra, va acabar amb un canyardo per tota l’escaira, que va fer tornar bojos als més de mig miler d’aficionats.
Les següents accions hagueren permet marcar un parell de gols més als formenterers de no haver set per les brillants actuacions del porter Porrón.

A pilota aturada el Lealtad va estar a punt d’igualar amb una falta magistralment llançada per Caique que es va estavellar al pal.
En els darrers minuts els roigs i negres van haver de defensar el resultat amb totes les armes i van acabar resistint.
La tornada es jugarà diumenge vinent a les 18 hores al Municipal de Les Caleyes.
Acompanyar l’equip a Astúries
El club i Viatges Es Freus han planificat un viatge en grup per assistir al partit de tornada de la semifinal. La SD Formentera jugarà en un camp de gespa natural, amb mides més grans que el Municipal de Formentera, i que compta amb una afició fidel que ho donarà tot per ajudar al seu equip a superar l’eliminatòria.
La sortida serà dissabte al matí amb vol EIV-BCN i BCN-OVD amb arribada a Oviedo a les 14,25.
La tornada serà dilluns al matí. Disposes de tota la informació aquí.
El partit també es podrà seguir per TV a la plataforma FOOTERS, pagant 6,99€ al mes.