El TSJB desestima les mesures cautelaríssimes urgents de suspensió del reglament de s’estany des Peix i les tramitarà per via ordinària

27

La sol·licitud de l’Associació d’Usuaris Professionals de s’estany des Peix de l’aplicació de mesures cautelaríssimes urgents per a la suspensió de l’aplicació del Reglament de fondeig a s’estany han set desestimades pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJB).
El tribunal tramitarà la petició de mesures cautelars per la via ordinària de la Llei Jurisdiccional.
L’associació fonamentava la demanda d’aquestes mesures, a partir del contenciós administratiu presentat el passat vuit de maig i admès a tràmit pel jutge en què demanen l’aturada immediata de les obres i la suspensió del reglament.
L’associació està formada per part dels empresaris de lloguer de barques, enquadrats en el que es coneix com a llista sisena i que amb la nova regulació tenen prohibit fondejar a l’estany.

Continuaran treballant
D’altra banda, aquesta associació ha manifestat que aquest estiu continuaran treballant a s’estany, ja que defensen que tot i que la nova reglamentació del Consell ho prohibeixi explícitament, estan convençuts que poden continuar fondejant.