Els divendres al matí, a Formentera: “Consulta Jove”

19

Des de l’Àrea d’Atenció Primària d’Eivissa i Formentera, es vol donar a conèixer als joves de ca nostra, el servei de Consulta Jove. Es tracta d’un espai de confiança on els joves podran consultar els seus dubtes sobre tot allò relacionat amb la seva salut, tant biològica com mental, així com els seus dubtes i inquietuds.

L’Experiència començarà a l’IES Marc Ferrer i és gestionada per professionals sanitaris del Centre de Salut de Formentera. Les consultes es poden fer de manera individual o en grup, màxim de tres alumnes. Es pot sol·licitar hora a iesmarcferrer.cat.

Els horaris de visita són els divendres de 10:45 h a 11:30 h a l’aula despatx 1. Les consultes es mantindran en l’anonimat i es tractaran de manera totalment confidencial.

Amb aquesta experiència es pretén donar als joves adolescents de l’illa un servei de consulta i resoldre els seus dubtes sobre temàtiques com les addiccions a les drogues, el tabac i l’alcohol, la sexualitat i l’anticoncepció, i un millor coneixement de les malalties que aquestes relacions íntimes poden comportar. També es podran consultar aspectes sobre relacions personals i de grup, i violències que podrien afectar la salut mental dels joves.