Els hotelers de Formentera també demanen una pròrroga per als quioscos de platja

130

L’Associació hotelera de Formentera ha fet pública una nota de premsa en què manifesta la seva preocupació pel retard en la instal·lació de serveis de temporada a les platges de Formentera.
La patronal hotelera manifesta que “el model turístic de Formentera es basa en gran manera en el nostre entorn i en les singularitats de la nostra oferta hotelera, extrahotelera i complementaria”. En aquest sentit, continua dient que “els quioscos de platja ofereixen una oferta més informal i una experiència de caràcter tradicional als turistes que ens visiten”.
La nota continua dient que “si s’endarrereix molt la instal·lació d’aquests serveis, la imatge turística de l’illa es pot veure greument perjudicada”.
Per això els hotelers consideren que una “pròrroga als anteriors concessionaris, sempre que sigui del seu interès, perquè puguin instal·lar els serveis dels quals disposen des de l’any passat, el que permetria una ràpida posada en marxa del servei”.
Finalment, l’Associació Hotelera es posa a disposició del Consell per a tot allò “en el que puguin ajudar per agilitzar el procés de la instal·lació dels serveis de platja”.