Els socialistes de Formentera celebren l’aprovació de la llei de Consells Insulars

62

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Formentera, Rafa Ramírez, ha celebrat la recent aprovació de la llei de Consells Insulars al Parlament de les Illes Balears a principis de setmana, ja que “suposa un gran impuls per a la singularitat de l’illa de Formentera”.

D’aquesta manera, la normativa que va tirar endavant, amb el vot en contra de VOX, permetrà que els Consells gaudeixin d’una major autonomia. Ramírez ha incidit que “es reconeix administrativament, per primera vegada, i es reconeixen les competències que té atribuïda Formentera a l’àmbit municipal, insular i autonòmic”.

Rafa Ramírez a Formentera Ràdio

El socialista també ha aprofitat per dir que “ens permetrà una millor organització dels serveis interns i tenir més competències a la Comissió de Govern”, i hi ha afegit que “reconeix la singularitat de cada una de les illes, per tant, suposa una passa endavant per l’autonomia local”.

Finalment, Ramírez ha destacat que “aquesta llei permet tenir un marc de relacions amb l’illa germana, Eivissa, però també ens permet un marc de relacions per la triple insularitat, que té l’illa de Formentera, amb el Govern de les Illes Balears”.