Els usuaris professionals de s’Estany contradiuen a Alejandra Ferrer per les declaracions d’ahir al jutjat

168
Alejandra Ferrer atenent a la premsa a la sortida dels jutjats. Fot: Irene Arango, Periódico de Ibiza y Formentera

L’Associació d’Usuaris Professionals de s’Estany des Peix han “condemnat les mentides de l’expresidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, sobre la nostra absència en seu judicial en la presa de declaració dels consellers investigats per presumpta prevaricació”.
Segons l’Associació aquesta estava representada pel seu procurador, qui va entregar a la jutgessa les preguntes preparades per a l’ocasió.
El comunicat continua dient: “Els demandats tenen el dret a no contestar a les preguntes efectuades per la nostra Associació pel que estimem, per motius purament econòmics i processals no fer venir al nostre advocat des de Madrid, i traslladar les preguntes al jutge a través del nostre representant en seu judicial, el Procurador, perquè davant les nombroses causes judicials obertes és fonamental optimitzar els nostres recursos econòmics.
Continuem defensant la legalitat vulnerada en el Reglament d’ús del Estany des Peix a través dels processos penals i contenciosos administratius, així com fent costat a la fiscalia d’Eivissa per la denúncia d’ofici per presumpte delicte mediambiental en la construcció de la marina de s’Estany des Peix”.
Declaracions ahir als jutjats d’Eivissa
Recordem que ahir van declarar als jutjats d’Eivissa Alejandra Ferrer, Bartomeu Escandell, Rafa Ramírez i Paula Ferrer com a investigats per les adjudicacions de s’Estany des Peix, per una denúncia interposada per la mencionada associació que els acusa d’haver prevaricat en les concessions dels amarraments de s’Estany.