ENQUESTA: Els gestors de quioscos de platja tradicionals haurien de tenir més valoració en les noves concessions?

8182
Bartolo Escandell, des Quiosc Bartolo
Quiosc de la Franja

Els explotadors dels quioscos veuen en perill la gestió familiar dels xiringuitos
Bartolo Escandell, president de l’Associació de Concessionaris de Platja de Formentera, ha manifestat que “Hi ha incertesa. Primer ens van dir que esperaven una pròrroga, després ens van dir que s’havia de desmuntar i ara hem vist la demanda espectacular que han tengut les concessions”.
Un total de 49 empreses opten a la concessió dels 8 quioscos de platja, en alguns casos com el de s’Abeuradeta des Pujols amb fins a 15 sol·licituds.
A la patronal de quioscos li preocupa que “hem de competir amb empreses amb molt més muscle econòmic que nosaltres que som empreses familiars i tradicionals de l’illa”. Escandell pensa que això pot acabar suposant un canvi de model en la gestió d’aquestes instal·lacions “És molt probable que alguns dels que portem tota la vida a peu de platja oferint un servei, ara quedem fora d’aquesta convocatòria i no se pas que farem”.
El següent pas serà valorar les ofertes de les candidatures en millores socials i mediambientals, que puntuaran més que els criteris econòmics en l’adjudicació final.
Creus que hauria de valorar-se la gestió familiar i l’experiència dels gestors dels quioscos en les noves concessions?

Creus que hauria de valorar-se la gestió familiar i l'experiència dels gestors dels quioscos en les noves concessions?

Loading ... Loading ...