Ens ha deixat en Xicu Verdera (Xicu Mateu) als 63 anys

1727

Aquest migdia ha traspassat en Xicu Verdera Castelló als 63 anys després d’una llarga malaltia.
En Xicu Mateu com el coneixia tothom era una persona carismàtica i molt estimada, que sempre va demostrar una fantàstica habilitat per a la cuina tradicional de Formentera.
En els darrers anys, va activar amb els també cuiners, Toni Mayans i Mariano Castelló, l’Associació Gastronòmica es Forn, amb la que van voler posar en valor la cuina de Formentera i compartir-la amb els més petits, per evitar que les receptes tradicionals s’acabin perdent.
Durant anys va gestionar el Bar Pim-Por i va estar molts anys com a responsable dels fogons de Can Rafalet. En els darrers anys es va posar al capdavant del restaurant es Glop de Sant Francesc, negoci que va traspassar per mor de la seva malaltia.
També va ser molt actiu en la Penya Blaugrana de Formentera, cuinant sempre en les trobades de l’organització culer. De fet el Barça va ser una de les seves grans passions.
La vetlla serà aquest dimecres a les 10 del matí i fins a les 11:30 i la missa funeral a l’església de Sant Francesc Xavier serà a les 12 del migdia.
Descansi en Pau.