Ens ha deixat Pedro Alonso, col·laborador de Formentera Ràdio

382
Pedro Alonso (Estació Punt Tres)

Lamentem comunicar-vos el traspàs del radiofonista, Pedro Alonso Piquero, que ens ha deixat a l’edat de 59 anys per una malaltia que arrossegava des de feia uns mesos.
Pedro Alonso formava part de l’equip fundacional de Formentera Ràdio des del principi de l’emissora amb el seu programa Estació Punt 3, en el que repassava curiositats entorn d’un gènere musical concret o d’una tendència puntual.
Al marge de la seva tasca com a periodista musical, va ser fins fa uns pocs mesos el gerent de Formentera Ràdio, portant tots els assumptes econòmics, fiscals i legals de l’emissora. Aquesta tasca va ser especialment important en la posada en marxa de la Societat Limitada i en Pedro la va fer de manera impecable.
Una vida de ràdio
Pedro Alonso va ser productor i guionista radiofònic i televisiu al llarg dels darrers 25 anys en emissores com Ràdio Sabadell, Aragón Ràdio, Com Ràdio, RKB Barcelona, Ràdio Santvi, Canal 50 TV i Formentera Ràdio.
El seu carisma i la seva bonhomia deixen una empremta inesborrable en la història d’aquesta emissora i en les persones que formen l’equip de Formentera Ràdio.
Descansa en Pau, Pedrit, t’estimarem sempre.
Us deixem el Podcast de la primera edició del seu programa “Estació Punt 3” pel que el recordeu amb tota la il·lusió d’algú que comença un nou projecte.

Estació Punt 3, 21 Juny 2019.