15.8 C
Formentera
Dimecres, 27 setembre 2023

Manolo Guerrero

Col·laborador tècnic

Formentera Ràdio neix com una emissora amb la darrera tecnologia digital. Des de l'estudi en què es generen els programes fins als enllaços amb el centre emissor, tot s'ha dissenyat amb tecnologies que milloren la qualitat de so. Ha set una gran tasca duta a terme pel nost col·laborador tècnic, Manolo Guerrero que compta amb una amplia experiència en aquests assumptes.

Jordi Carbó

Meteoròleg

En Jordi és un expert home del temps radiofònic i un bon coneixedor de Formentera i les seves peculiaritats climàtiques. Sempre pendent del cel per explicar el que passarà als nostres amics i a vegades fins i tot encertar-ho.

Enrique García

Alta Freqüència

Enamorat de la ràdio des de ben jovenet és l'ànima de Formentera Ràdio, per les seves mans passa el senyal que arriba des de l'estudi i s'amplifica fins al teu aparell de ràdio. N'Enrique solda, empalma, endolla i el que faci falta perquè ens puguis escoltar en les millors condicions.

José Riera

Penjat

La seva passió són les alçades i estar tot el dia penjat de qualsevol cosa, el que fa que sigui l'home ideal quan necessitem altura de mires. Les nostres antenes i el seu manteniment està en mans d'en Josep que a més vigila amb atenció amb els drons de Formentera Sights.

Belén Tierno

Periodista

Amb més de 25 anys d'experiència en el món del periodisme radiofònic ens assessora en temes informatius i col·labora en la posada en escena de les noticies. Na Belén compta amb una gran experiència en programes informatius d'esdeveniments especials el que ens ajuda en aquestes cites.

Pere Mas

Periodista

En Pere és un col·laborador de luxe per a Formentera Ràdio. Un habitual de les tertúlies radiofòniques i televisives de més èxit i amb una amplia experiència en la direcció i realització de programes de ràdio i televisió. Sempre està disponible per als nostres oients, per assessorar-nos en temes informatius o d'opinió. És un gran enamorat de Formentera, coneix i estima l'illa des de fa molts anys.

Jordi Allepuz

Selecció musical

En Jordi és un melòman declarat i per això porta tota la vida fent la selecció musical d'algunes de les millors emissores. Per a nosaltres la música és molt important i en Jordi ha escollit la millor al mateix temps que tractem amb especial atenció als artistes locals que tenen en Formentera Ràdio el seu altaveu sempre disponible i anem enriquint amb les millors novetats. 

Núria García

veu

La veu femenina dels informatius de Formentera Ràdio i sempre disponible per adreçar-se als oients amb la seva dolçor i simpatia. Na Núria és un dels grans pilars de la nostra ràdio per molts motius més i li estem molt agraïts.

Albert Malla

veu institucional

És la veu oficial de Formentera Ràdio. Et dóna les hores, et parla de la nostra programació, anuncia els espais especials donat-li cos i vestint com ningú la nostra antena. A més presenta el mític programa “revival” Cocodril Club cada setmana.

Manolo Garrido

Mestre

Un veterà de les ones radiofòniques, que sempre te un bon consell per a l'equip de Formentera Ràdio. La seva experiència i bonhomia ens ajuda en aquest complicat camí d'adreçar-se cada dia als formenterers de la millor manera possible. Gràcies pels teus consells, amic.

Xavier Rosell

Periodista

Periodista musical i de crítica televisiva. Ens aprofitem dels seus coneixements especialment en música llatina i dels anys 80's especialment del “dance” per enriquir-nos i compartir-ho amb els nostres oients. Gràcies per la teva empenta i entusiasme.

Jordi Cubino

compositor

Compositor i productor internacional d'alguns dels artistes de més èxit és creador de bandes sonores de pel·lícules i campanyes de publicitat. És l'encarregat de la composició de les nostres sintonies i indicatius.

Raúl Barrero

Xarxes

Des de Lc Internet és el nostre assessor amb tot el que te a veure amb Formentera Ràdio a Internet. Comptem amb un dels millors streamings per que ens puguis escoltar a qualsevol racó del món amb les millors condicions. També es fa càrrec dels enllaços digitals i el Web.

Pedro Alonso

Gerent

A més de radiofonista, la formació d'en Pedro com a graduat social ens ajuda en temes jurídics i econòmics en matèria sociolaboral i empresarial i en la gestió de recursos humans, impostos, nòmines i en general tots els números, que a la ràdio som de lletres.

Toni Ruiz

Director

Va començar a fer ràdio el 1986 i no ho ha deixat mai. La seva passió pel mitjà i el seu enamorament amb Formentera han acabat amb la creació de Formentera Ràdio.