Escoles d’estiu i Campus Esportius per als petits de casa

86

El passat dilluns van començar l’escola d’estiu als centres escolars de Sant Francesc, Sant Ferran i La Mola, En ella hi participen 170 infants.
Es fan activitats per a nens de 3 a 14 anys de les 9 a les 14 hores de dilluns a divendres. Aquest any les accions estan relacionades amb el medi ambient i el reciclatge sota el títol “Respira Illa” i comptaran amb la col·laboració de Plastic Free FormenteraCleanwave i l’educadora ambiental del Consell. Les activitats son, sobretot tallers d’arts plàstiques, d’altres per promoure l’activitat física, de jocs, de música i ball. També faran sortides a les platges o a la piscina i altres excursions com ara una visita al Far de La Mola.

El Consell Insular ofereix altres opcions com el campus d’activitats aquàtiques i Motrius i el campus d’atletisme divertit que s’estan fent al Poliesportiu Antoni Blanc i a la Piscina Municipal.

Al d’activitats aquàtiques hi participen 80 nens fins al 13 de setembre. Les activitats són molt variades com: natació, waterpolo, natació artística, socorrisme i també jocs preesportius, expressió corporal, psicomotricitat, acrosport o dansa entre d’altres.
I en el d’atletisme divertit hi participen 63 nens d’entre 3 i 7 anys amb activitats com psicomotricitat, jocs cooperatius i les activitats d’aigua.
Recordem que també diversos clubs esportius de l’illa fan campus d’estiu amb un alt nombre de participants.