Escoles d’estiu i oferta esportiva i d’oci per a infants i joves

167

Com cada any, s’organitza l’Escola d’Estiu que s’ofereix al CEIP Mestre Lluís Andreu, a
l’Espai Cultural de Sant Ferran i al CEIP El Pilar de la Mola.
D’altra banda, es faran entrenaments d’estiu del Club de Bàsquet, entrenaments funcionals i classes de natació; tecnificació al Club de Tennis i entrenaments d’estiu de l’Escola de Tennis; entrenaments d’estiu del Club Cosmitos, el campus de futbol de l’SD Formentera; entrenaments d’estiu de l’Escola de Vela; entrenaments d’escalada a Es Roco, així com un campus de dansa, teatre, percussió i creativitat.
La majoria de les inscripcions per a aquestes ofertes s’obrin el dos de maig.
Podeu consultar totes les dates dels campus i els organitzadors en aquest document adjunt.
ACTIVITATS ESTIU 2023_CONSELL DE FORMENTERA-3-2
Ofertes de feina
Cal recordar que fins al pròxim 4 de maig estarà oberta la convocatòria de vint-i-sis places de monitors, de tres places de director de centre de temps lliure i de quatre places de monitor de suport de necessitats especials per a l’Escola d’Estiu.
Es pot accedir a tota la informació i a la inscripció de les ofertes a través de la plataforma Convoca, que el Consell de Formentera ha habilitat per facilitar la tramitació i fer-la més intuïtiva per a la ciutadania.
A partir d’ara, aquest nou espai es farà servir per a totes les convocatòries de feina del Consell. L’enllaç de les ofertes és https://conselldeformentera.convoca.online/ . També s’hi pot accedir a través de www.conselldeformentera.cat