Estiu intens al Club de Surf Formentera

436

Aquest cap de setmana ha tengut lloc la regata de les Festes del Carme les que han aconseguit molt bons resultats els surfistes formenterers.
En categoria Sub 13 els tres primers llocs han set per a esportistes del club de la nostra illa:
1r: Maties Conill amb 8 punts
2n: Isaac Escandell amb 15 punts
3erHugo Colomar 18 punts.
Pel que fa a la categoria Sub 15, el tercer lloc ha set per en Mateo Gozzi, del Club de Surf Formentera amb 17 punts, el segon per en Nico Madero amb 9 punts del CMSAP i la primera posició per en Billy Coll del Cn Fornells.
En categoria Sub 17, el primer classificat ha set en Joan Villalona del CN Sa Ràpita amb 10 punts, el segon lloc per en Nacho Baltasar amb 12 punts i també del CN Sa Ràpita i la Tercera Posició per na Naiara Fernandez de Bobadilla, que ha set la primera fèmina amb 17 punts.
A més des del passat dimecres i fins divendres s’han concentrat a les instal·lacions de l’Escola Municipal de Vela, l’equip balear de Surf de vela, per preparar-se pel proper Campionat Europeu d’Israel.
Així mateix el pròxim 2 d’agost se celebrarà la 3a Jornada de la lliga de vela 2019 de Formentera, el dia 16 la 4a Jornada, el 31 d’agost el Memorial Marcos Mayans i el dia 22 de setembre, l’esperada Volta a Formentera.