Formentera acull les les VIII Jornades de Medi Ambient de la UIB

52

Científics, investigadors i naturalistes es donen cita entre avui i demà a Formentera en la celebració de les jornades de Medi Ambient organitzades per la Universitat de les Illes Balears i la Societat d’Història Natural.
Formentera acull per primera vegada aquest cicle de conferències que abans s’havia fet a la resta d’illes balears. La diversitat de les illes, Es Freus com laboratori dels canvis del nivell marí o l’impacte de les esteses elèctriques en l’avifauna, són només alguns dels assumptes que es posen en comú en aquestes jornades a càrrec de prestigiosos especialistes.

També s’estan abordant assumptes com la petjada de la pesca a les Illes Pitiüses, la cova de Sant Ferran de ses Roques, les algues invasores a s’Estany des Peix i el seguiment de la pesca del gerret amb l’art de la gerretera en els darrers deu anys, són altres dels assumptes que s’analitzaran fins demà.

Les jornades han reunit a una vint-i-cinquena de científics de diferents àmbits per donar a conèixer les seves investigacions i línies de treball.