Formentera aposta pel turisme esportiu

120

Reunió aquest migdia entre el conseller balear de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà i el president del Consell, Llorenç Córdoba per conèixer els projectes que la institució insular està tirant endavant. Córdoba acompanyat de part del seu equip de consellers, ha exposat l’estat dels projectes finançats pels Fons Europeus Next Generation prevists per a 2023, concretament la instal·lació de punts de recàrrega per a mobilitat elèctrica, la promoció de productes agroalimentaris locals km 0 i la rehabilitació de la “Casa des telègraf” i la millora del camí “Sa Guia”, tot per un import de 630.000 euros.
Bauzà ha estat acompanyat pels respectius directors generals de Turisme, Josep Aloy; Cultura, Pedro Vidal i Esports, Joan Antoni Ramonell.
Suport del govern a les proves esportives com atractiu turístic
Ambdós equips han coincidit a valorar l’illa de Formentera com una destinació de turisme esportiu òptim. El Govern s’ha compromès a donar suport a les grans cites i competicions que se celebren anualment, com la Mitja Marató, i d’altres que s’hi puguin sumar, apostant per la col·laboració amb patrocinadors privats i incidint en els esports que es practiquen fora de la temporada alta, “perquè l’esport pugui constituir un valuós recurs per a la desestacionalització”, ha comentat Bauzà.