Formentera celebra un Sant Jaume diferent

26

La crisi sanitària del Coronavirus ha canviat moltes de les activitats del nostre dia a dia i per descomptat especialment les concentracions humanes. D’aquesta manera en les activitats de la celebració del patró de Formentera es prendran totes les mesures sanitàries per evitar contagis.
Acte Institucional
Avui tendrà lloc la celebració de l’acte institucional en agraïment a tots els treballadors i treballadores dels serveis essencials de l’illa. Serà a les 20,30 i amb aforament limitat a la plaça de Sant Francesc.
Demà dissabte a les 20 hores s’oficiarà la Missa de Sant Jaume a la plaça de la constitució que donarà pas a diversos concerts simultanis per evitar aglomeracions.
Tots els concerts es faran a les 22 hores:
Sant Francesc acollirà una nova entrega del Jazz a la Plaça amb Muriel Grossmann & Soul Jazz Explosion.
Al pati de Sa Senieta actuaran els Aires Formenterencs amb aforament limitat, tot i que les reserves ja estan completes.
A Sant Ferran a la plaça de l’Església tendrà lloc l’actuació de Jam Factory
I a La Mola, a la plaça del Pilar el grup de versions de La Guineu, All Sex, oferirà el seu habitual show de versions dels més grans del rock.
A Es Caló actuaran els Sweet Lure en un format més íntim
A Es Pujols, hi haurà Nit Jove amb Juan Vidal BSoul i Dj Manceboss a la Plaça d’Europa.
I diumenge a Solpost hi haurà discjòqueis en Sessions Simultànies amb Dj. Javi Box al Jardí de ses Eres de Sant Francesc i Dj Gioele Brizio al carrer Calp de La Savina, ambdues a les 20.30 h.