Formentera demana al Govern el tancament de Ses Roques per incompliment de les mesures Covid.

274

La Policia Local de Formentera ha aixecat acta a l’establiment Ses Roques de la localitat de Sant Ferran. L’acta respon a incompliments de la normativa sanitària derivada de la pandèmia de la covid-19. Quan els agents s’han personat a l’establiment, aquest superava l’aforament permès i hi havia persones fumant a la terrassa. Ara correspon a la direcció general d’Emergències la instrucció de l’expedient i tramitació de l’acta. Des de la institució es demanarà al Govern el tancament cautelar de l’establiment, ja que es tracta d’un local reincident i que ja va estar tancat cautelarment per l’incompliment de les mesures covid.
Crida a la responsabilitat
Des del Consell de Formentera s’ha tornat a fer una crida a la responsabilitat tant a la ciutadania com als empresaris perquè tenguin en compte que encara estam en situació de pandèmia i que s’ha de seguir sent molt estrictes amb el seguiment de tota la normativa de seguretat sanitària, per evitar possibles repunts de casos a l’illa que posen en perill la salut i l’inici de temporada.
Amb aquest motiu aquest cap de setmana la Policia local juntament amb la Guàrdia civil reforçaran els controls i inspeccions.