Formentera entrarà dilluns en la Fase 2

131

Aquest dilluns, Formentera passarà a la Fase 2 de la desescalada segons ha determinat l’avaluació del govern estatal.
Així ho han explicat en roda de premsa el ministre de Sanitat, Salvador Illa i el director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón qui ha valorat molt positivament el comportament de l’illa de Formentera durant la Fase 1, el que l’ha fet mereixedora al passi a la següent etapa del desconfinament.


Per la seva banda la presidenta del Consell de Formentera Alejandra Ferrar també ha valorat molt positivament aquesta nova situació i en declaracions a Formentera Ràdio ha avançat “que l’ordre ministerial arribarà demà i determinarà amb exactitud quines coses podran canviar respecte a la fase actual.
A l’espera de l’arribada de l’ordre, el que està previst en
aquesta nova etapa es permetrà l’accés a l’interior de bars i restaurants amb limitacions a l’aforament, les reunions en grups de més de deu persones i la pesca recreativa i la caça. Podrà reobrir el cinema i es podran convocar espectacles amb aforament limitat a un terç o un màxim de 50 persones i que s’amplia fins a les 400 persones, si l’espectacle és a l’aire lliure i amb seients.