Formentera es promociona a Milà (Itàlia)

25

Ahir va obrir les seves portes la fira turística BIT de Milà i es perllongarà fins aquest dimarts. La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer i el cap de promoció turística, Carlos Bernús, assisteixen a la fira per promocionar Formentera com a destí sostenible.
Formentera comptarà amb un estand propi amb material promocional de l’illa, un material que fa especial incidència en la promoció dels extrems de la temporada. “Un dels reclams per venir a la nostra illa és el calendari d’esdeveniments esportius i culturals, de pre i post temporada, que presentem”, segons ha explicat la presidenta. També es farà especial incidència en la difusió del nou mapa “Formentera Slow food“, que s’ha creat per aquesta temporada i on es poden trobar els productors i els comerços de producte de quilòmetre zero de l’illa.
El dilluns a les 20.30 h es farà una presentació específica de l’illa de Formentera davant la premsa especialitzada, mitjans locals i turoperadors. Aquesta promoció es fa a petició del mateix sector. Recordem que a Formentera el mercat italià és un dels principals per l’illa.