Formentera i Eivissa estaran tancades per Setmana Santa

744
La Consellera de Salut Patrícia Gómez.

Avui s’ha celebrat el Consell Interterritorial de Salut, com tots els dimecres, en el que ha participat la consellera balear de Salut, Patrícia Gómez, que ha avançat que les illes estaran tancades perimetralment el pont de la setmana santa, “independentment del que decideixin altres comunitats autònomes”.
Tot i mostrar la seva satisfacció per la baixada en els contagis de Coronavirus, Gómez ha insistit en la necessitat de seguir sent “prudents”, ja que la variant britànica, ja representa la meitat dels casos actius a les Pitiüses i a Mallorca és del 70%, i aquesta és, viralment molt més contagiosa.
La consellera ha explicat que el 12 de març es revisaran les mesures adoptades a Eivissa, “Per si és possible rebaixar-les”.
Viatjar a les illes en Setmana Santa
Se seguirà el protocol dut a terme per Nadal: els residents que estiguin en la península i vulguin venir a Balears en els dies festius, podran fer-se una PCR en origen, el cost del qual assumeix el Govern, o un test ràpid d’antígens en arribar. Els no residents que puguin justificar el viatge, hauran de venir amb una prova negativa en cas que la regió de la qual procedeixin registri més de 100 casos per cada 100.000 habitants.

Enquesta:

Volem saber la teva opinió, participa en la nostra enquesta:

Creus que és una bona decisió tancar les illes aquesta Setmana Santa?

Loading ... Loading ...