“Formentera Illa Endins” a Sant Josep (Eivissa)

36

El centre cultural deCan Jeroni a San José presenta «Formentera Illa Endins» una interessant exposició de fotografies de Eva Parey.

La mostra s’inaugura el dissabte 16 de novembre de 2019 a les 19: 30 hores.

A l’exposició podràs contemplar una sèrie d’instantànies preses per Parey en l’última dècada, que mostren retrats i paisatges de la pitiüsa menor. 25 imatges preses des 2008 fins 2018 en què el paisatge, amb aquesta particular combinació de mar i terra, té un destacat protagonisme per retratar la gent de Formentera.

A més, el dia de la inauguració s’ha programat a les 20: 30 hores la projecció de l’documental «Arrels Fondes», Realitzat perEva Parey i Pep Martínez. Una coproducció de IB3 que recopila una sèrie de testimonis per reconstruir la memòria històrica de l’illa en la segona meitat de segle passat.

Eva Parey és fotògrafa freelance especialitzada en imatge documental i ha publicat en els principals diaris i revistes d’Espanya com El País, Ara, El Periódico de Catalunya, El Mundo, Esquire …

Pots visitar-la de dimarts a diumenge, En horari de 10: 30 a 13: 30 hores i també els dijous, divendres i dissabtes a la tarda, en horari de 18: 30 a 21 hores.

L’exposició està oberta fins al dijous 5 de desembre de 2019.

La entrada és lliure.