Formentera mostra el seu potencial gastronòmic a Madrid Fusión

62

Aquest dilluns ha set el primer dia de la mostra gastronòmica Madrid Fusión, un referent internacional al qual la nostra illa hi ha anat amb els xefs dels restaurants: Vogamarí, Quimera, Can Pascual, Molí de Sal, Can Vent i Aigua i Sal.

Els participants formenterers a Madrid Fusión

En la primera jornada, Toni Mayans del Vogamarí i na Martina Cacheiro han ofert dues degustacions als assistents. Demà i demà passat estan previstes les de la resta de restaurants.
Per part d’Aigua i Sal, na Martina ha impressionat als assistents amb un canapè amb el peix sec com a protagonista.

Martina Cacheiro (Aigua i Sal)

 

De fet, aquesta és la intenció, que el producte local sigui protagonista, com l’anyell, el vi i l’oli.
En aquest sentit, també participen les bodegues Terramoll i Cap de Barbaria i els productors locals de l’oli de Sa Tanca des Clot i el Peix Sec de Formentera.

Canapè d’Aigua i Sal