Formentera participa a “Tortugues en el mediterrani”

42

El Consell de Formentera, s’ha sumat a la campanya “Tortugues en el mediterrani” que promou la Fundació Oceanogràfic de València. La institució repartirà cartells informatius a les principals cartelleres del Consell, així com a diferents indrets de platja i a les escoles d’estiu, per informar sobre la campanya de conscienciació sobre la tortuga babaua, “Caretta, caretta”.

L’objectiu de la iniciativa és informar als usuaris de les platges i gent del mar en general sobre què han de fer si veuen tortugues a les nostres costes, i és que tal com indica el cartell s’ha de telefonar al 112 perquè activi el protocol adequat, com per exemple va passar la setmana passada a Platja d’en Bossa a Eivissa, a on la policia local va custodiar una posta d’ous d’una d’aquestes tortugues.

Més de 40 municipis de la Comunitat Valenciana, Múrcia i Balears també estan donat difusió a la iniciativa. Al mes de setembre el cartell informatiu es posarà als Objectes Publicitaris Il·luminats que el Consell té a les principals parades d’autobús de l’illa.