Formentera posa en marxa “Sa Ruta des Pintxos”

225

Formentera buscar fórmules perquè la crisi econòmica que està generant el Coronavirus, tengui menor impacte i per això avui la Petita i Mitjana Empresa i el Consell de Formentera han presentat “Sa Ruta des Pintxos” una iniciativa que engloba a 16 establiments gastronòmics.
Enguany no es podrà celebrar el Mercat Nadalenc de Sant Francesc que oferia paradetes gastronòmiques i estarà únicament ocupat per comerç. Davant d’aquesta situació el sector ha decidit reinventar-se organitzant “Sa Ruta des Pinxos” que consisteix a visitar els 16 establiments participants i segellar en cadascú d’ells el tríptic que un cop complet podrà participar en el sorteig de 3 premis, el primer dels quals serà de 1.000 euros en metàl·lic.
A més, els establiments participants en aquesta ruta podran votar pel millor pinxo dels que s’ofereixen i l’establiment guanyador rebrà un premi i un reconeixement.
La iniciativa sortida dels mateixos restauradors està patrocinada per la distribuïdora de begudes, Carbòniques TUR que ha facilitat els premis i facilitats per als participants
La ruta es durà a terme des del 3 de desembre al 9 de gener.