Formentera prepara el seu “Pla de Cultura”

141

El Consell de Formentera vol realitzar un diagnòstic de l’estat actual de la cultura a Formentera i definir unes línies estratègiques que deixin clar allò que cal mantenir i el que cal reforçar en matèria cultural a la nostra illa.
Els encarregats de desenvolupar el pla, amb la supervisió del Consell de Formentera, seran el
president d’Escoles d’Adults de Menorca, Jaume Gomila, l’expert Sergi Sánchez, la degana de la
Facultat d’Humanitats de la Universitat Internacional de Catalunya, Judith Urbano, la directora del Màster en Gestió Cultural, Marta Crispí, i la investigadora Maria Morer. Aquest equip de treball ha estat una setmana a Formentera i ha conegut de primera mà els espais culturals i als futurs equipaments. Així mateix s’han reunit amb entitats i persones del sector cultural de Formentera per conèixer les seves propostes.
Aquest pla orientarà el futur de les manifestacions culturals de Formentera i crearà un pacte per la cultura amb el consens de la ciutadania, les institucions, els diferents grups polítics del Ple i les
associacions culturals de l’illa. Així mateix es consolidarà una estructura organitzativa que garantirà la implantació del Pla de Cultura i el seu futur seguiment.