Formentera Ràdio comença la seva 4a temporada

256
L'equip humà de Formentera Ràdio (Dibuix: Eduardo Moreira).

Amb l’arribada de la tardor, comença la que serà la 4a temporada radiofònica de Formentera Ràdio (2022/2023) conservant el seu esperit de ràdio de proximitat, amb les notícies de l’illa com a eix vertebrador d’una programació variada amb algunes novetats.

Jordi Allepuz (Desperta Formentera!)

Jordi Allepuz als matins
La principal novetat és que el periodista Jordi Allepuz assumeix la presentació de l’espai matinal Desperta Formentera!, de 6 a 10 del matí de dilluns a divendres i de 16 a 18 hores en el seu format de tarda. Allepuz té una llarga trajectòria radiofònica a l’esquena i ara arriba a Formentera per continuar amb la proposta d’informació local, entreteniment, entrevistes, concursos i molt bona música per a començar el matí o la tarda.

Jordi Carbó és l’home del temps

La resta de programes es mantenen a la graella, com el veterà “Cocodril Club” que enguany compleix 29 anys en antena i que Formentera Ràdio emet des del primer dia de la seva fundació amb l’extraordinari professional, Albert Malla, acompanyat de Rafael Turia i José  Pallardó.
Xavi Parellada celebra els seus 40 anys en antena amb una nova temporada de “El caçador de cançons” un espai que rescata cançons que no escoltaràs a altres ràdios en un format desenfadat.
Jordi Tarradas continua fent les delícies dels amants del cinema i la seva música a “La Llanterna Màgica” i Valen del Olmo i Xavi Nusas continuen donant classes de nostàlgia cada setmana en el seu espai “EgbFM” i Manolo Garrido continua presentant una col·lecció setmanal de cançons en el seu espai radiant a Desperta Formentera!

Pablo de las Heras (Espíritu de la radio)

Pablo de las Heras repeteix cita setmanal amb els amants del rock amb el seu “Espíritu de la ràdio” un programa que està a punt de complir una dècada en antena, convertint-se en un clàssic de la ràdio musical feta amb passió.

Incorporem al veterà radiofonista, Carles Gilibets amb un programa d’autor “L’hora de les Notes” a on descobreix nous talents i sons moderns i eclèctics.
La música amb missatge i consciència arriba de la mà de la Morocha cada setmana a “Consciousound en un passeig pels sons de tot el planeta.

Morocha Dj. Selector

El Vermut Negre del Dj. Joan Ribas ens acompanya tot el cap de setmana amb noves edicions els divendres, dissabtes i diumenges a l’hora del vermut, les 13 hores.
Un altre veterà de les ones, Roman Armengol, segueix aquesta temporada capitanejant el Music Rocks, amb els millors èxits dels darrers 30 anys i amb la col·laboració de luxe de l’il·lustre musicòleg, Julio Madroñal i La Cara B arriba cada nit del cap de setmana i els dilluns a sol post.

Funky Tracks Ràdio, programa diari
La fantàstica proposta de Toni Modulation amb els millors temes funky de tots els temps es converteix ara en programa diari, de dilluns a divendres a les 11 del matí per posar bon rotllo als matins de Formentera. Conserva les seves edicions les nits del cap de setmana.

Programació de Nit de luxe
La nostra aposta per la programació de nit ha sigut màxima des del principi de la nostra existència i ara comptem amb la selecció del mestre Joan Ribas que prepara cada matinada una col·lecció eclèctica i d’alta qualitat de cançons delicioses per a les coses que es fan de nit.

Toni Ruiz.

El director de Formentera Ràdio, Toni Ruiz, es declara emocionat “per la consolidació d’un projecte que va néixer poc abans de la pandèmia que ens ha trabucat a tots, però que, així i tot, ha continuat el seu full de ruta i ha anat consolidant un producte de ràdio de proximitat amb professionals d’excel·lent qualitat radiofònica i humana”.

La ràdio feta per persones
L’equip humà que fa possible cada dia Formentera Ràdio, s’ha reunit en una creació del dibuixant Eduardo Moreira, que presenta els rostres de les veus que podem escoltar a la 101,3 FM, segons Ruiz “És una manera simpàtica de posar cara a aquells que escoltem cada dia. Ens falten companys d’administració i de la Web, però no hi cabien tots, així que ens els guardem per a la següent”.

Graella de programació