Formentera Ràdio compleix 3 anys amb 37.000 oients

90

El 21 de juny de 2019, es posava en marxa el projecte radiofònic privat i independent de Formentera Ràdio, gestionat per la societat limitada del mateix nom.
Al llarg d’aquests tres anys, la ràdio de proximitat ha anat consolidant una programació i una audiència que a Internet es situa en els 37.050 oients únics de mitjana mensual (Font: Centova Cast), als que s’han de sumar els oients d’FM (101,3) a l’illa i els que segueixen la nostra programació als Podcasts.

Informació de proximitat independent

Jordi Carbó a l’estudi de Formentera Ràdio (Informació de proximitat)

Des del primer dia de les nostres emissions, la informació veraç, sense intervencionisme i amb rigor ha set un dels nostres objectius. Des del nostre naixement hem emès 11.745 espais informatius amb les notícies de Formentera i 14.094 cròniques meteorològiques, parlant del temps de la nostra illa amb Jordi Carbó.

Programació variada

Joan Ribas a Formentera Ràdio

#laràdiofetaperpersones, aquesta etiqueta que fem servir fa temps, parla del nostre extraordinari equip de professionals que ofereixen una programació molt eclèctica. Tot ells són radiofonistes d’una àmplia trajectòria en mitjans d’àmbit nacional i que donen el millor de si als oients de Formentera Ràdio. Noms com Albert Malla, Xavi Parellada, Joan RibasXarli Diego, Jordi Allepuz i Manolo Garrido entre molts altres, treuen el cap setmanalment per la finestra de Formentera Ràdio amb programes com La Llanterna Màgica, El Catamarà, Cocodril Club, Espíritu de la Ràdio, entre altres.

Desperta Formentera

Toni Ruiz, condueix cada dia l’espai despertador de la ràdio local, amb les notícies de Formentera, l’espai de música de Ca Nostra, el temps, concursos i la millor selecció musical per despertar entre les 6 i les 10. El programa té una edició de tarda de 16 a 18 hores.

Diari digital

Una de les parts importants del projecte de Formentera Ràdio és el seu portal digital en el qual es pot escoltar la programació en directe i els Podcast des de qualsevol lloc del món i a on també trobem totes les notícies de l’illa en format de diari digital.
Aquest mitjà s’ha anat consolidant fins a una mitjana de 74.394 usuaris mensuals (Font: Google Analytics).

3r aniversari amb estrena de programa

Aprofitant que la ràdio compleix 3 anys, incorporem un nou espai a la nostra programació de la mà del gran radiofonista, Carles Gilibets, que és la darrera incorporació al nostre equip.
Carles Gilibets té una relació molt especial amb la nostra illa on des de fa més de 15 anys la considera la seva segona casa, tant és la connexió amb l’illa i les seves particulars aventures amb grans amics residents a Formentera. En el seu espai L’Hora de les Notes (Dimarts a les 10 dissabtes a les 12) proposarà un viatge a través de les cançons que l’inspiren l’illa de Formentera.

Confiança dels anunciants

Formentera Ràdio és finança únicament mitjançant la publicitat que ofereix com un altre dels seus continguts informatius. Al llarg d’aquests tres anys el nombre de negocis que han confiat i confien la seva publicitat en els nostres mitjans ha anat creixent, alhora que ha conservat els primers que van confiar en nosaltres per a difondre els seus missatges, el que ens omple de satisfacció.
Aquesta fidelitat deixa clar que el rigor i la professionalitat que posem en la nostra tasca diària, fa interessant el nostre producte per als empresaris que volen fer arribar la seva publicitat a un públic de totes les edats i interessats amb el que passa a Formentera.

Xavi Nusas en una edició d’EGBFM