Formentera Ràdio prepara el seu primer Nadal

125

El passat dia 21 es va complir el primer mig any d’història de Formentera Ràdio i en el que serà el seu primer nadal en antena, l’emissora formenterera vol oferir una programació molt especial.
Aquest dia 25, a les 11 del matí sonaran les Caramelles de Nadal de Formentera amb l’Esquadra de Caramelles de Sa Raval. En Xumeu Joan a la veu i castanyoles, en Jordi Riera al tambor i la flaüta i n’Emiliano Miguel a la veu i s’espasí, interpretaran aquest gènere cantat format per dues sèries de goigs més un petit acaball, amb el naixement de Jesús com a temàtica central i dividides en estrofes.


A les 12 del migdia, oferirem el “Beatles Christmas Show” que aquest 2019, compleix 50 anys en antena. Realitzat pel nostre col·laborador a “Amb B de Beatles” (Cocodril Club), Josep  Francino, ens permetrà descobrir un munt d’anècdotes i cançons del mític grup i els seus components, relacionades amb el Nadal, amb un dels periodistes que més els coneix d’arreu del món.


I a les 13 hores, arriba el “Conte de Nadal” de Charles Dickens, una adaptació radiofònica d’aquest clàssic de la literatura universal que reivindica l’aspecte solidari i humà de les persones, en l’època nadalenca.
La programació especial continuarà durant el cap de setmana i la tarda i nit del 31 de desembre i la nit i matinada de l’1 de gener amb una sessió NON STOP dels programes de la casa, com ara el mític Dj. Joan Ribas, Albert Malla o El Bufallaunes entre d’altres.