Formentera Ràdio recupera al comunicador Carles Gilibets

194
Carles Gilibets, nova veu per a Formentera Ràdio

Formentera Ràdio, incorpora un nou programa de la mà del comunicador radiofònic, Carles Gilibets.
A mitjans dels anys 90Gilibets va conduir un dels programes més escoltats en l’àmbit nacional a la Cadena 40 Principals durant 4 temporades. Després es va incorporar a la direcció de les emissores musicals del Grup Prisa a Catalunya, a on durant 15 anys va ser el coordinador de Cadena Dial, M80 Ràdio, Màxima FM, Radiolé, Ona FM i els 40 Principals.
Tornar al micròfon 20 anys després
Carles Gilibets té una relació molt especial amb la nostra illa on des de fa més de 15 anys la considera la seva segona casa, tant és la connexió amb l’illa i les seves particulars aventures amb grans amics residents a Formentera que el seu àlies a les xarxes socials és ” The_formentier“. Per tant, poder fer ràdio novament i que sigui amb nosaltres és una satisfacció per partida doble.
L’Hora de les Notes (Dimarts a les 10 i dissabtes a les 11 del matí)
L’HORA DE LES NOTES és una manera de fer i sentir, sense complexos i amb la llibertat màxima per fer una selecció molt personal. Després de més de mitja vida dedicada a la direcció de les principals emissores musicals del país i ser una de les veus radiofòniques més escoltades en l’àmbit estatal a finals dels anys noranta. Carles Gilibets torna a l’essència de la ràdio musical, veu i música, paraula i notes, un viatge amb pujades i baixades, sense estils concrets ni normes establertes. Sense artificis ni produccions sofisticades, aquesta hora recull la seva discografia vital, una hora d’autor? Això caldrà que ho diguis tu, però estem segurs que es tracta d’una hora d’hedonisme radiofònic.
El programa s’estrenarà coincidint amb el 3r aniversari de Formentera Ràdio el pròxim dia 21 de juny.