Formentera rècord de positius en un sol dia, amb 20 nous casos

123

El laboratori ha detectat 20 nous casos positius en Coronavirus en les darreres hores a la nostra illa, el rècord de contagis en un sol dia, des que va començar la pandèmia, que fins aleshores estava en el 18 de desembre amb 16 positius detectats.
D’aquesta manera la xifra de contagis actius queda en 71, dels quals 70 estan atesos als seus domicilis en ser lleus o asimptomàtics i estan rebent seguiment per part d’Atenció Primària. Un pacient va ingressar ahir a planta de l’Hospital de Can Misses (Eivissa)
Alta per als dos formenterers ingressats
La bona notícia, és que els dos formenterers que feia dies que estaven ingressats a l’hospital d’Eivissa van rebre l’alta mèdica ahir i estan curats. Recordem que un d’ells va passar uns dies a l’UCI.
Eivissa continua creixent
A Eivissa s’han detectat 193 nous casos i la xifra de positius ascendeix fins als 2.350. El nombre d’hospitalitzats arriba fins als 91, 9 dels quals estan a l’UCI. La resta, 2259 positius estan rebent seguiment als seus domicilis.
Puja de nous el nombre de professionals en seguiment fins als 182, 23 més que en la jornada anterior i dels quals 96 són positius, 22 més que en la jornada anterior.