Formentera reivindica la fi de la violència contra les dones

61

Han set molts els col·lectius que han participat activament en la celebració del dia contra la violència masclista. Per exemple totes les boixes i boixos del col·legi de Sant Ferran, amb l’equip docent del centre, van sortir al pati a reivindicar i denunciar les situacions de desigualtat que encara avui en dia pateixen moltes dones. Han format un llaç gegant al pati de l’escola, cada classe ha llegit una part del manifest escrit entre tots i totes i s’han pintat les mans de color lila en senyal de protesta.
D’altra banda durant la tarda va haver-hi a la plaça de Sant Francesc una taula informativa de Re-Acció d’IBDONA, en la que els ciutadans es podien unir al pacte social contra les violències masclistes. Després es va fer una concentració per a les lectures sobre diferents manifestacions violentes i una escenografia de rebuig a la violència.
L’alumnat del Conservatori va interpretar un concert de música i es va fer un minut de silenci com condemna d’aquesta xacra, per concloure a ritme de batucada.
D’altra banda, el dimecres 27 de novembre a les 19.30 h es farà la projecció del documental d’IBDONA “Prostitució i tracta. Qüestió de poder” (27). El documental es podrà veure a la Sala Municipal de Cultura-Cinema. Després de la projecció es farà un col·loqui entre tots els assistents i es repartirà material divulgatiu.