Formentera rep el premi a la millor destinació sostenible de costa de la revista “Viajar”

9

Formentera ha rebut el premi a la destinació sostenible de costa de la revista “Viajar”, del grup editorial Prensa Ibérica. El cap de Promoció, Carlos Bernús, ha rebut la condecoració en una gala que s’ha celebrat a l’hotel Rosewood Villa Magna de Madrid.

Amb aquests premis, la revista “Viajar” aposta per la sostenibilitat i la responsabilitat, d’acord amb l’estratègia de turisme sostenible i alineats amb els objectius de l’Agenda 2030, marcada pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, segons asseguren des de l’organització. Per això, els Premis Viajar al Turisme Responsable i Sostenible són concedits a iniciatives promogudes per destins, empreses o institucions públiques o privades aplicades a Espanya. Uns guardons compromesos amb la celebració, promoció i difusió d’una nova manera de viatjar, nascuts de la responsabilitat individual i col·lectiva en nom d’un turisme més sostenible.

Ala gala també s’ha reconegut entre d’altres a: Càceres (Destí Urbà Sostenible), Mar de Olivos, Jaén (Destí Sostenible d’Interior), el Marroc (Destí Sostenible Emergent), Hotel Ilunion Alcora, Sevilla (Allotjament Sostenible de Ciutat), Parador de Cangas de Onís, Astúries (Allotjament Sostenible d’Interior), Gran Melià Palacio de Isora, Tenerife (Allotjament Sostenible de Costa), Los Caminos de Santiago (Destí Sostenible Nacional), Costa Rica (Destí Sostenible Internacional) i El Hierro, Canàries (Premi dels lectors de Viajar), entre altres.