Formentera se suma aquest dissabte a la World Clean Up Day

87

La pandèmia ha fet apostar per realitzar múltiples microneteges, on cada persona podrà participar de manera individual o al costat d’altres en un grup de màxim de 10 persones.
L’àrea de Medi Ambient convida a participar en els ciutadans, mantenint les recomanacions per l’actual situació de la covid-19: l’ús de màscares i guants; mantenir la distància de seguretat; i un màxim de 10 persones per neteja.
La jornada començarà a les 9 hores i finalitzarà a les 17 hores. Es recomana dipositar les bosses als contenidors més propers. Així mateix, totes les persones que vulguin participar i necessitin material (bosses, guants) poden passar per Medi Ambient (c. de Mallorca 15, Sant Ferran) de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.
Els residus com cigarrets, tela o un altre material i fusta, es dipositen al contenidor de residus ordinari; que per calcular la quantitat total recollida, es pot prendre nota del nombre i grandària dels contenidors.
El WCUD 2020 també convida a eliminar les deixalles virtuals i digitals i fer una neteja dels dispositius electrònics. La petjada de carboni d’Internet i els sistemes que li donen suport representen aproximadament el 3,7% de les emissions globals de gasos d’efecte hivernacle, que és similar a la quantitat produïda globalment per la indústria de les aerolínies.