Formentera seguirà sense base fixa del 061 enguany

86

Comença la temporada turística i la nostra illa seguirà sense disposar d’una base permanent del servei d’urgències del 061. La presència dels professionals d’emergències està prevista a partir de l’1 de juny i fins a finals de setembre (tan sols 4 mesos).
El portaveu del Sindicat Mèdic SIMEBAL a Eivissa i Formentera, David Fernández ha denunciat a Formentera Ràdio aquesta situació “L’UVI mòbil només estarà disponible en temporada alta, el que resulta un greuge comparatiu amb la resta de les illes”.
Recordem que la licitació del servei permanent del 061 es va fer el passat mes de març i no serà una realitat fins al pròxim 2024. En aquest sentit, Fernández diu que “una cosa és la infraestructura i una altra el servei que el donen els professionals i les seves ambulàncies i el govern no complirà el compromís que va adquirir la presidenta Armengol fa poques setmanes”.
El sindicat mèdic demana al govern que replantegi aquesta situació i que “prorrogui el servei d’emergències més enllà del setembre i fins que estigui acabada la nova instal·lació”.