Formentera s’omplirà de BTT aquest cap de setmana

37
Enrique Morcillo, guanyador de la prova 2019

Aquest dissabte tendrà lloc la VI BTT Volta Cicloturista Formentera i la XXVII BTT La Mola, dues proves que recorreran l’illa entre el 22 i el 24 d’octubre i que estan organitzades per l’àrea d’Esports del Consell amb la col·laboració de l’àrea de
Turisme, d’Unisport Consulting i GE Espalmador.
La Volta consta de tres etapes que transcorren per diferents indrets de l’illa. En total es completaran noranta quilòmetres amb un desnivell acumulat de 1.200 metres. A més, com en anteriors edicions, els corredors que vulguin competir tendran l’opció de participar el diumenge 24 d’octubre a la BTT La Mola, amb sortida i arribada al Pilar de la Mola, una prova de 26,6 quilòmetres i 530 metres de desnivell i puntuable per al Campionat Pitiús de BTT.
La presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, ha destacat “l’extens calendari esportiu d’aquest mes d’octubre a l’illa, amb prop de cinc mil esportistes” i ha assenyalat que el Consell sempre estarà al costat dels esportistes i clubs “per promocionar l’esport i organitzar proves com aquestes”.
La primera etapa es disputarà divendres 22 d’octubre a partir de les 16 h amb un recorregut de 30 km amb sortida i arribada a Sant Francesc. El dissabte 23 se celebrarà la segona etapa, de 33,5 quilòmetres a partir de les 10 hores amb sortida i arribada també de Sant Francesc i la tercera (alternativa a la de competició) es farà el diumenge 25 a les
11.00 h a la Mola.
Les inscripcions per participar en aquesta prova són a la web www.elitechip.com i romandran obertes fins al 21 d’octubre, i de moment hi ha prop de 50 persones inscrites.