Formentera té 3 positius en Coronavirus, un d’ells ingressat a Can Misses

65

Després de que un dels pacients no hagues set comptabilitzat fins el passat divendres i en un altre no s’hagues especificat inicialment el seu origen en la prova feta el diumenge 1 de novembre, finalment sabem que hi ha dos pacients asimptomàtics o lleus atesos al seu domicili a la nostra illa per Atenció Primària i un tercer pacient que es troba ingressat a Can Misses des de fa 6 dies. D’aquesta manera Formentera acumula 115 casos de Coronavirus des que va començar la pandèmia. Així mateix hi ha algunes famílies que per precaució, tot hi haver donat negatiu en els PCR han estat convidades pels rastrejadors a romandre confinades a les seves llars durant 10 dies, per precaució.

El Laboratori de Microbiologia ha detectat en les últimes hores 26 nous positius, tots ells a Eivissa i s’han donat 33 altes, per la qual cosa el nombre de casos actius descendeix de nou fins als 584 casos, vuit menys que ahir. La xifra de persones que es troben ingressades en alguna de les instal·lacions reservades als malalts de covid de l’Àrea de Salut pitiüsa se situa en els 67 casos, dos més que ahir.

En aquest moment hi ha 517 persones lleus o asimptomàtiques en seguiment domiciliari, 515 són d’Eivissa i els 2 mencionats a Formentera. Pel que fa al nombre de professionals en vigilància activa a les Pitiüses són 31, dels quals 8 són positius.