Formentera viu intensament la victòria d’Espanya en el Mundial femení

268

El club de futbol sala femení Cosmitos ha organitzat aquest migdia una quedada a l’hotel Sa Volta des Pujols per a veure la final del Mundial Femení de fútbol disputada a Sidney (Austràlia) i que ha donat la victòria (1-0) a la selecció espanyola enfront de la vigent campiona, Anglaterra.
El Cosmitos ha reunit a bona part de la seva afició davant de la pantalla gegant instal·lada a tal efecte i entre tots els assistents ha sortejat una samarreta de la selecció.
S’han viscut moments molt emocionants, en especial quan Olga Carmona a passi de la mallorquina Mariona Caldetey ha marcat l’únic gol del partit que ha fet guanyar la primera estrella a les jugadores de “la roja”.
Vincles del Cosmitos amb la selecció
Abans de partir cap a Austràlia i Nova Zelanda a disputar la fase final del Mundial, les jugadores de la selecció van disputar dos partits amistosos a l’estadi de Can Misses (Eivissa) davant la Xina i Noruega. Les jugadores i directiva del Cosmitos van ser convidades d’excepció de la Federació Espanyola com a club de futbol sala femení i van poder gaudir del joc de les campiones del món en directe i tenir contacte amb elles.