Gabriel Rufián presenta el seu llibre a la Casa del Poble

88

Dissabte al migdia, el diputat d’Esquerra Republicana de Catalunya al Congrés dels diputats va presentar “Ser d’esquerres és ser l’últim de la fila (i saber-ho)” i al mateix temps, el del president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras “Contes des de la presó”. Junqueras està empresonat des del 2 de novembre de 2017 en situació de presó preventiva, acusat dels delictes de rebel·lió, malversació i sedició per la celebració del referèndum d’independència de Catalunya de l’1 d’octubre de 2017.
L’autor Sergi Sol, també va presentar el seu llibre “Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures” en el que explica “qui és” el polític amb vivències que l’autor ha pogut compartir amb el mateix Junqueras. El llibre també detalla el moment actual que es viu a Catalunya.

Els autors van estar acompanyats de Maxi Calero i Domingo Alfonso, a més del músic Pep Picàs i el glosador mallorquí, Mateu Xurí que presideix el partit republicà a Mallorca.
L’acte va ser un èxit de convocatòria, amb més d’un centenar de persones que van omplir la sala polivalent de la Casa del Poble en un acte “de reivindicació de la llibertat fet amb alegria, humor i molt emotiu” en paraules d’un dels seus organitzadors, Manolo Oya d’Espai F.