Garmendia renova amb el Formentera

18

El jugador basc va arribar per primera vegada a Formentera el 2017 per participar en la campanya de Segona B, després del descens Joseba Garmendia va tornar al País Basc i al mercat d’hivern de 2019 va tornar a l’illa.
En la complicada temporada que el Coronavirus ha fet deixar a mitges, ha set un dels jugadors més destacats de l’equip, el que ha fet decidir la seva renovació.El jugador és confessa un enamorat de Formentera

Joseba Garmendia Elorriaga, es va formar a les categories inferiors de l’Atlètic Club de Bilbao fins a arribar al primer equip. Va debutar a Primera Divisió el 27 d’agost de 2006 al súper derbi basc: Atlètic Club-Reial Societat, que va finalitzar amb empat a 1 gol. Va seguir a la màxima categoria els tres anys següents on va disputar un global de 45 partits aconseguint marcar 3 gols. En aquell moment era un jugador jove i en plena formació, el que va provocar que disposés de pocs minuts al primer equip.

La seva sortida del club basc es va produir en l’any 2009. En juliol d’aquell mateix any va fitxar pel CD Numància (Segona Divisió) per dues temporades. L’Atlètic Club es va guardar una opció de recompra dels seus drets per exercir-la abans del 30 de juny de 2010.