Gent Per Formentera escull nova executiva

119
Sònia Cardona, nova secretaria general de GxF

“Després d’uns anys en què vaig fer un pas al costat em sento reforçada per assumir el repte de liderar la nova etapa que el partit necessita per adaptar-se a les noves situacions de l’illa”. Aquestes van ser les primeres paraules de la nova secretaria general de Gent Per Formentera, Sònia Cardona després de ser escollida per la militància per 72 dels 74 vots amb un vot en contra i una abstenció.
El primer repte que assumeix la nova junta directiva és la confecció del programa electoral i la llista per a les eleccions al Consell del pròxim maig de 2023. En aquest sentit, Cardona no va donar cap pista.

Nova executiva de GxF

Executiva de veterans
La nova junta escollida aquest matí està plena de cares conegudes del partit que compleix 16 anys d’existència. Entre ells trobem a Jaume Ferrer, Susana Labrador, Rafael González, Raquel González, Bartomeu Escandell, Vanessa Parellada, Alejandra Ferrer, Antoni Campillo, Marina MayansSIlvia Tur, Jordi VIdal i Joan Escandell.
També hi ha 6 noms nous: Sara Miguel Tur, Aleida Escandell Westcott, Helena Costa
Juan, Joan Marí Mayans i Juan Escandell Mayans
Adeu a Susana Labrador
La fins ahir secretaria general del partit, Susana Labrador es va acomiadar ahir manifestant el seu cansament per aquests quatre anys que va definir com a molt difícils per””Els resultats electorals, el pacte de govern al Consell i al Parlament, la pandèmia, la crisi social i econòmica, la pressió especuladora que pateix la nostra illa, les dificultats per protegir el nostre territori, les decisions que depenen d’altres administracions i d’altres polítics que no sempre ens escolten i entenen les necessitats i particularitats de Formentera”.