Gran Festa de Cap d’Any 2020 a Formentera Ràdio

80

Formentera Ràdio vol acomiadar aquest any per a oblidar amb una festa radiofònica amb els seus oients, al llarg de la tarda, nit i matinada, per acompanyar en els moments de les darreres compres, els preparatius del sopar, l’àpat familiar i la festa que es podrà fer després a les llars amb la selecció musical dels nostres companys.
A les 17 hores començarà una edició especial de “La Llanterna Màgica” l’espai de cinema i música de Formentera Ràdio a on Jordi Tarradas farà un repàs de les bandes sonores més ballables de l’any 2020.
Seguidament l’Albert Malla serà l’encarregat d’obrir la festa amb una sessió especial del “Cocodril Club” (18 a 20 hores) amb els èxits dels 60, 70, 80 i 90. Les Sessions del Cocodril són molt conegudes arreu d’allà a on s’han fet com a proposta popular i que enguany per la situació sanitària no s’han pogut dur a terme, amb el que Malla confessa “tenim moltes ganes d’oferir aquesta sessió de dues hores per a Formentera i per a tot el món a on ho donarem tot”.
A les 20 hores prendrà el relleu, Pablo de Las Heras amb un especial de dues hores amb el millor de 2020 del Rock And Roll internacional, amb anècdotes i homenatge a les estrelles que ens han deixat.
A les 22 hores en Jordi Allepuz ha preparat un elegantíssim “Bufallaunes” per un sopar d’etiqueta amb “un bon grapat de versions per acomiadar un any que volem oblidar”, com reconeix Allepuz, que ens acompanya cada matí amb el seu espai de “bufadors de llaunes que fan música”.


Benvingut 2021!!!

Xavi Parellada

Passada la mitjanit el mític Xavi Parella ha preparat una sessió per recuperar l’esperit de l’emblemàtica sala Studio 54 en la que va punxar, en el que serà el primer “Caçador de Cançons” del 2021.
I perquè la festa no davalli, Roman Armengol oferirà un “Music Rocks” molt especial amb el millor de la música funk, pop i rock dels darrers 30 anys, tot un luxe per a les oïdes.

Roman Armengol

Arribades les 2 de la matinada, Toni Modulation canviarà el seu habitual registre funkyman, per escollir temes disco 100% ballables i ideals per a la primera nit de l’any.

Toni Modulation

Finalment a les 4 de la matinada tancarà la festa un clàssic de les nits de Cap d’Any a Formentera, en Pedro Alonso, es transmutarà de nou en Dj. Peter de Pan per oferir-nos algunes de les millors cançons de tots els temps.

Dj. Peter de Pan