Gran Festa de Cap d’Any a Formentera Ràdio

106

La ràdio feta des de La Mola per a tota l’illa, vol acomiadar l’any del seu naixement amb una gran festa compartida amb els seus oients. Tots els realitzadors dels diferents programes de la ràdio aportaran la seva proposta per a la celebració.
El dimarts 31 de desembre a les 17 hores en Jordi Tarradas presentarà una edició especial de “La Llanterna Màgica” amb el resum del millor del cinema de 2019 i les seves bandes sonores.

 

Albert Malla

 

Seguidament l’Albert Malla serà l’encarregat d’obrir la festa amb una sessió especial del “Cocodril Club” amb els èxits dels 60, 70, 80 i 90.

A les 20 hores prendrà el relleu, Pablo de Las Heras amb un especial de dues hores amb el millor de 2019 del Rock And Roll internacional, amb anècdotes, concerts i homenatge a les estrelles que ens han deixat.
A les 22 hores, ens acompanyarà durant el sopar en Jordi Allepuz amb un “Bufallaunes” molt jazzístic i elegant per un comiat de l’any d’etiqueta.
Per donar la benvinguda a l’any 2020, tenim l’enorme privilegi de comptar amb el mític discjòquei Joan Ribas, amb més de 4 dècades a la cabina de Pachà Eivissa i que ens oferirà una sessió de dues hores del millor Soulful clàssic.
A partir de les 2 de la matinada el no menys mític, Xavi Parellada vol recuperar l’esperit de l’emblemàtica sala Studio 54 en la que va punxar, així com els inoblidables èxits que Parellada presentava en el seu programa als 40 principals, als anys 80.
Tancarem la primera nit de l’any amb un altre veterà de les cabines, Dj Peter de Pan, al que coneixem pel seu programa a Formentera Ràdio “Estació Punt 3” com a Pedro Alonso. Grans cançons de tots els temps per a una sessió preparada amb els millors desitjos per al nou any.