GxF, Sa Unió i PSOE celebren els seus actes de final de campanya

119

Amb aire de festa ha acomiadat la campanya Gent per Formentera amb les actuacions d’Aires Formenterencs, Maya Alexander i Dj. Pharma a l’escola Mestre Lluís Andreu de Sant Francesc i davant dels militants i simpatitzants de la formació insularista.
En els parlaments, Alejandra Ferrer ha afirmat que “una illa tan especial com Formentera mereix un govern diferent del que tenen les altres illes” i que mentre el canvi que proposa Sa Unió “ens conduiria directament a ser igual que la resta de llocs turístics”, GxF proposa “ser diferents”, amb un govern “proper, dialogant i valent per prendre mesures específiques per a Formentera”.
La candidata ha destacat que tenen una prioritat molt clara per a la propera legislatura: “aconseguir solucionar el problema de l’habitatge, i ho farem, entre altres mesures, gràcies a dues eines: la zonificació turística, que ja la tenim, i un equip d’inspecció més potent”. Ferrer també ha afirmat que “recuperar el port per als formenterers, facilitar la instal·lació d’infraestructures a les explotacions agràries i preservar l’entorn seran altres dels punts forts del si arriba a la presidència del Consell”.
Per la seva banda, Sa Unió ha tancat la campanya amb un sopar amb militants i simpatitzants a les escoles velles de Sant Ferran. El Cap de llista, Llorenç Córdoba ha agraït el treball de tot l’equip que ha participat en la campanya i el suport rebut dels veïns i veïnes de Formentera, i ha animat a anar a votar diumenge que ve a Sa Unió. “Som l’única possibilitat de canvi. L’esquerra ja ha anunciat que si sumen tornaran a repetir el pacte, amb la qual cosa l’illa es consolidarà en el continuisme marcat per GXF i PSOE, en la manca d’idees i en la incapacitat de treure els temes importants que afecten que l’illa avanci”.
Els socialistes de Formentera han tancat la seva campanya en un acte a Es Cap. Ana Juan ha agraït la feina de tot l’equip que l’acompanya en la llista, “que estam preparats per continuar governant el Consell” i ha afegit, “perquè som el partit que planteja solucions reals per a Formentera”.
De la mateixa manera, Ana Juan ha recordat que han fet “una campanya propositiva i en positiu amb un programa que recull les inquietuds dels nostres veïns”.
A més a més, els ha recordat que treballen “per solucionar els problemes de l’illa i tenim clar que l’habitatge és un dret i no un bé per especular”.