HOUSE VIBES torna a Formentera Ràdio aquesta nit

24
Joan Ribas torna amb House Vibes

El carismàtic Dj. Joan Ribas torna aquesta nit (23h.) amb el seu HOUSE VIBES, amb una selecció de temes de caràcter elegant, apropant-se al jazz i al funk. El programa s’emetrà tots els divendres i dissabtes a les 11 de la nit, després dels espais Músic Rocks (Roman Armengol) i Funky Tracks Ràdio (Toni Modulation), amb el que Formenter Ràdio ofereix una programació ideal per al cap de setmana.
House Vibes va començar a caminar a Ibiza Global Ràdio amb un notable èxit i va editar diversos discos recopilatoris dels temes inclosos en les seves sessions.

Dj. Joan Ribas

Joan Ribas ha set el Dj. Resident de la cabina de Pacha, al llarg de més de tres dècades i ha compartit cabina amb grans figures internacionals com Louie Vega o Frankie Knucles i altres llegendes d’Eivissa com PippiAlfredo o Cesar de Melero.
La seva història amb la ràdio es remunta a finals dels 70’s quan va començar a Ràdio Popular d’Eivissa mentre “punxava” a gairebé tots els “garitos” del carrer de la Mare de Déu o del Carrer Major.
A més durant 10 anys va ser Dj. resident setmanalment de l’emblemàtic Cafè del Mar.
Black Vermouth
Joan Ribas seguirà oferint el seu espai Black Vermouth tots els diumenges a les 13 hores a Formentera Ràdio, per amenitzar la prèvia del dinar dominical amb una gran selecció, que no pot ser més eclèctica.