II Concurs de Foto Denúncia de l’Obra Cultural Balear de Formentera

89
Indio Malo d'Antonia Ferrer, 2n Premi any 2021.

Fins al pròxim dia 20 de maig es pot participar en l’II Concurs de Foto denúncia organitzat per l’Obra Cultural Balear de Formentera i emmarcat dins del cicle Primavera de Cultura.

Els participants podran situar les fotos en diferents àmbits com a paisatgístic, cultural, patrimonial, etc, i aquestes hauran de ser inèdites i no premiades en cap altre concurs.

Respecte a les categories només existeix una, però, així i tot, es demanen 2 fotos per participant les que hauran de fer-se amb mòbil intel·ligent i sense cap mena de modificació digital.
Les dues fotos han d’enviar-se entre l’1 i el 20 de maig a l’email obraculturalformentera@gmail.com indicant nom de l’actuació i número de telèfon.

Des de l’OCBF garantiran l’anonimat dels participants a l’hora de la valoració de les fotos per part del jurat format per dos membres de l’obra cultural i un fotògraf expert de l’illa.

El jurat es reunirà abans del 10 de juny per a deliberar i el veredicte es coneixerà en el lliurament de premis que tindrà lloc el 20 de juny a les 20.00 hores en el Centre «Gabrielet» on funcionarà l’exposició dels treballs presentats fins al 30 de juny.

Premis

Sopar per a dues persones en el Restaurant Sa Palmera i lot de productes típics de Formentera
Lot de llibres de fotografia i una bossa de roba
Lot de llibres.