Imaràntia nominats als Premis Enderrock a la categoria Cançó d’autor

45
Imaràntia actuarà aquesta nit amb RetrUC

El duet Imaràntia format per la formenterera, María José Cardona i el mallorquí Miquel Brunet opten als sisens premis Enderrock de la Música Balear en la categoria de Cançó d’autor amb el seu darrer disc d’homenatge als UC “Retruc”
Ja es pot votar per Imaràntia en la primera volta, per triar els finalistes de cada categoria, es mantindrà oberta fins al 17 de setembre a les 24 h. Tothom qui ho vulgui hi podrà participar elegint i votant els seus discos, cançons, directes i artistes preferits. Els guanyadors de la votació popular es donaran a conèixer a la gala dels Premis Enderrock de la Música Balear, que enguany se celebrarà el 20 d’octubre al Teatre Principal de Palma.
A la primera fase de les votacions quedaran seleccionats els tres finalistes favorits en cadascuna de les deu categories a millor artista, millor artista revelació, millor cançó, millor disc de pop-rock, millor disc de música urbana, millor disc de cançó d’autor, millor disc de folk, millor disc de jazz, millor disc de clàssica i millor disc en llengua no catalana. Els guanyadors passaran a la segona volta de votació popular, on es decidiran els guardonats.
La gala dels premis anuals de la música balear tindrà lloc el divendres 20 d’octubre al Teatre Principal de Palma, tal com es va celebrar l’any passat, amb el suport de l’Ajuntament de Palma, l’Institut d’Estudis Baleàrics i el Consell de Mallorca. Durant l’acte es lliuraran els guardons atorgats per la crítica i pel públic als millors artistes, discos i cançons procedents de les Illes Balears i Pitiüses publicats al llarg del darrer any, de l’1 de setembre del 2022 al 31 d’agost del 2023.

Podeu votar en aquest enllaç:

https://www.enderrock.cat/edrbalears/numero86/noticia/558?fbclid=IwAR1gmHMmS7qI2QPPQjo2VBoXi9qYATbsSo1Lktbu4kSSA1Mv1ETAVNzYHHo